Er du vår kokk? 

Søknadsfrist 1.mars 2021

Vi søker engasjerte og dedikerte kokker med erfaring fra à la carte, som setter lokale råvarer og god kvalitet høyt. 

"Dette er som å jobbe på en populær restaurant på Løkka i Oslo" sa vår kjøkkensjef sommeren 2020.
Ja for slik er det, Himmelblå Brygge er idyllisk, men svært hektisk! 

Dette er plassen og jobben for deg som ønsker litt action, høyt tempo og  mye gøy på jobb. Du jobber godt i team, også med ufaglærte som skal bistå kjøkkenet. Samtidig som du digger jobben din, er du flink å hvile når du kan. Ylvingen er et mekka, og en fantastisk base for kajakk, løpeturer, og dykking -eller hva du måtte ønske.  

 

Som kokk hos oss vil du jobbe som en del av vårt team Les mer om oss her 
 

Vi er en "ung" og fremadstormende gjeng
Som nå utvikler det gode gamle "Himmelblå" videre i prosjektet vårt som vi kaller "Hinsides Himmelblå" 

Som en del av vårt crew, blir du med på denne reisen som for sommeren betyr å drive Himmelblå Brygge sammen med oss. Her skal vi drive Helgelands beste serverings og event-plass. Dette innebærer dedikasjon, lidenskap, mye arbeid, mye moro og store opplevelser også for deg til lands og til vanns. Vi er også i stor grad de samme folka som driver SeilNorge, linken mellom oss her er derfor stor.  Ship O`Hoi! 

Les mer om oss her

Deg vi leter etter trigges av å lese om oss, Ylvingen, øylivet og Helgelandskysten
Du kjenner deg igjen i det vi skriver, og ønsker å bli en del av dette. Du har mye å bidra med, og akkurat hva dette er fra deg gleder vi oss til å lese om i din søknad.​

Aktuelle kandidater må innstille seg på å bo på Ylvingen under arbeidsoppholdet. Himmelblå Brygge vil stå for enkel overnatting. Det vil også være mulighet for å ta med seg sin kjære eller sin venn under oppholdet, som også er velkommen til å bidra med sitt på brygga.

 

Hovedoppgaver
 

  • Tilberedelse og fortløpende produksjon av vår á la carte

  • Forhåndsprodusering og planlegging 

  • Personalmat. Alle våre arbeidere og frivillige har 1 felles middag hver dag. 

  • Planlegging og forberedelse av mat

  • Varemottak og dedikasjon for å ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll

  • Ansvar for gjennomføring av bedriftens Haccp/IK rutiner og systemer for å sikre god kvalitet på renhold, hygiene, mat og andre detaljer.

  • Bidra i varebestilling. Med øylivet og lang leveringstid er dette en vesentlig faktor for suksess. 

  • I de mest hektiske periodene vil du også ha ansvar for å delegere og følge opp oppgaver til kjøkkenassistenter og frivillige i produksjonslinjen. 

Kvalifikasjoner
 

  • Fagskole/fagbrev (2årig) Men, dersom du er "livlært/selvlært" kokk og kan vise til gode referanser kan vi se bort ifra dette. 

  • Du må kommunisere godt med andre mennesker

  • Takler høyt arbeidspress

  • Jobber strukturert, er effektiv, løsningsorientert, pliktoppfyllende, beherske stress og ha meget god gjennomføringsevne. ​

  • IK matrutiner

  • Har forståelse for daglige rutiner som sikrer effektiv drift herunder daglig renhold av kjøkken.

  • Erfaring med varebestilling, eller ønsker å lære mer om dette og bidra i dette. 

  • Personlig egnethet vil bli vektlagt​

Mer informasjon om stillingen
Stillingstittel: Kokk
Søknadsfrist: 1.mars 2021
Sted: Ylvingen
Ansettelsesform:  Sesong heltid
Antall stillinger: 2

Lønn: etter avtale
Varighet: ca 1.juni -30.aug 2021
For ytterligere opplysninger kontakt: 
Linda Øverli Nilsen tlf 41482061

 

Send din søknad til post@himmelblaabrygge.no



 

Himmelblå Brygge

8985 Ylvingen

post@himmelblaabrygge.no

Personvernerklæring

©2018-2021 Himmelblå Brygge AS - NO920940307MVA