top of page

Våre overnattinger

Velkommen til en dag, eller flere, på Ylvingen! 


Hos oss vil dere finne ro, ei hel liten øy å utforske, samt våre aktiviteter og arrangementer. 
Tid her er en investering du ikke vil angre på. 
Vi håper dere vil velge å bli en dag til og har laget en rabattkode som gir dere rabatt på lengre opphold.
Legg inn koden "#endagtil" når dere booker for mer enn en natt!

Himmelhiet, arctic dome

Himmelhiet

Her kan du sovne til bølgene på svaberget under deg og med
midnattsola som nattlys.

Vår Arctic Dome "Himmelhiet" er en fantastisk måte å oppleve havet og midnattsola på.  Utsikten er leia inn til Ylvingen, fjellene på Vega og hav så langt du ser. Du sover varmt og behagelig i våre kvalitets senger med deilige dyner og puter. Dette er svært behagelig måte å sove tett på havet, naturen og øylivet på Ylvingen. Domen ligger plassert på tunet til Himmelblå Brygge og bilen kan parkeres like utenfor teltet.

Her er det èn dobbeltseng, og en til to enkeltsenger. 

192940216_385958386075177_464862205341658295_n.jpg

2.etasje

3 Familierom med opp til 6 sengeplasser per rom

Familierom med en dobbeltseng og fire enkeltsenger (120 cm brede).
Tilgang til flere felles bad med toalett og dusj. Rommene ligger i 2.etasje på Himmelblå Brygge og har sjøutsikt til vågen på Ylvingen. Restauranten ligger i 1.etasje, i andre endenav bygget.

 

OBS: Dessverre er hund ikke tillatt på rommene.

20210625_151857.jpg

Glamping i Havgapet

Tett på naturen! 

Kunne du tenkt deg å tilbringe en natt i et komfortabelt glamping-telt i havgapet, med havørna i lufta og kveita i dypet som nærmeste naboer er?

 

I vår glamping-gamme får du 360 graders utsikt til havet, naturen, midnattssola og Helgelands skjærgård på sommerens mest unike overnattingsopplevelse. Denne overnattingen er ikke et vanlig rom, men en opplevelse i seg selv. En opplevelse og natt i Holmero inkluderer båttur med omvisning blant holmene på vei ut til vår glamping-holme for natta. Der ute blir dere møtt av våre enkle, men stilfullt innredede glamping-telt, med behagelig senger for inntil tre personer med deilige dyner og puter.

 

Ta et forfriskende morgenbad i det krystallklare vannet og nyt frokosten (tillegg i pris) med utsikt til Vega.

 

Toalett finnes i en egen liten lavvo.

 

Siden dette er en overnattingsopplevelse i telt, kan det være lurt å ta med en ekstra ullgenser eller varm jakke. 

IMG_20220629_215241.jpg
IMG_20220629_202340.jpg

Glamping på flytebrygge

Kunne du tenkt deg å tilbringe en natt i et komfortabelt glamping-telt ute på en flytebrygge, med havørna i lufta og kveita i dypet som nærmeste naboer?

 

I vår glamping-gamme får du 360 graders utsikt til havet, naturen, midnattssola og Helgelands skjærgård på sommerens mest unike overnattingsopplevelse. Denne overnattingen er ikke et vanlig rom, men en opplevelse i seg selv. På flytebrygga blir dere møtt av vårt enkle, men stilfullt innredede glamping-telt, med behagelig senger for inntil tre personer med deilige dyner og puter.

 

Dere får med dere en termos med noe varmt og drikke som dere kan nyte etter at dere har tatt et forfriskende morgen-/kveldsbad i det krystallklare vannet. Dere kan låne dusj på Himmelblå Brygge (ute og innedusj).

Toalett på flytebrygga finnes i en egen liten lavvo.

 

Siden dette er en overnattingsopplevelse i telt er det lurt å huske å ta med seg en ekstra ull-genser, eller varm jakke.

 

Det kan være litt sjøgang ute på brygga, men ikke mer enn det hadde vært i en seilbåt. Flytebrygga snur seg alltid mot vinden, og teltet ligger da alltid i le for brygga/andre seilbåter. 

Følg oss på Instagram @himmelblaa_brygge

Instagram
bottom of page