top of page

ons. 19. juli

|

Ylvingen

CAMP YLVINGEN med Stine Næss-Hartmann & Hans Petter Frøhaug

Endorfin-ferie på Helgelandskysten!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
CAMP YLVINGEN med Stine Næss-Hartmann & Hans Petter Frøhaug
CAMP YLVINGEN med Stine Næss-Hartmann & Hans Petter Frøhaug

Tid og sted

19. juli 2023, 15:00 – 23. juli 2023, 13:00

Ylvingen, Himmelblåveien 109, 8985 Ylvingen, Norge

Gjester

Om arrangementet

Er du klar for en ferie fylt opp av endorfiner, nye utfordringer og nye venner? Samtidig som du får oppleve Norges vakreste kystlinje -Helgelandskysten. Himmelblå-øya Ylvingen er nå klar for en ny epoke! 

Har du sett Farmen, Mesternes Mester og Kompani Lauritzen på TV?

CAMP YLVINGEN henter noe av sin inspirasjon fra disse programmene, men kulissene våre er øylivet ute i havet på Norges vakreste kystlinje -Helgelandskysten! Vi filmer ikke dette for TV -men vi skaper minner for historiebøkene. Og vi kan love deg at dette blir en ferie du sent vil glemme!

INSTRUKTØRENE For å få dette til har vi fått med oss “energikaninen” selveste Stine Næss- Hartmann, som er en kjent treningsprofil, treningsinstruktør, motivator og tidligere Farmen-deltaker. Vi har også “friluftsmannen” Hans Petter Frøhaug på laget som med sin mastergrad i idrett, solide kajakk-kunnskaper er i tillegg en mester på teambuilding. Stine og Hans Petter er først og fremst BRA FOLK som du kan glede deg til å bli kjent med! Les mer om intstruktørene lengre ned.

Hvem passer dette for?

Disse dagene passer for deg som liker aktive dager og liker å utfordre deg selv. Du trenger IKKE være i toppform, men du må være topp-motivert for å gi gass og utfordre deg selv. I tillegg er du innstilt på å leve tett sammen med andre, og bidra til “laget” med det du kan.

Vi håper å se mange forskjellige mennesker her; jenter og gutter, kvinner og menn, i forskjellig alder og med forskjellig bakgrunn, med et felles ønske om å få oppleve Helgelandskysten på en aktiv måte.

Denne aktive ferien kan du melde deg på alene, med en kjæreste eller en venn eller flere. Du vil bli raskt kjent med de andre deltakerne, da vi skal leve tett sammen disse dagene.

Om instruktørene:

Stine Næss-Hartmann: Er en energikanin, treningsintruktør og motivator som sprer rundt seg med treningsglede og glede generelt! Stine har jobbet med treningscamper i både inn- og utland siden 2014, og elsker å få andre til å produsere svette! Stine Næss- Hartmann har jobbet aktivt med trening siden 2014. Hun har PT-utdanning fra AFPT, hun har vært løpeinstruktør på SATS/Elixia og har jobbet som gruppetreningsinstruktør på en rekke treningsentre. Hun har også siden 2014 jobbet med treningscamper/weekends i inn og utland, og jobber nå som frilans treningsinstruktør på oppdrag.

Stine har har troa på at trening skal være gjennomførbart, morsomt men også effektivt ! Hun tilrettelegger treningen slik at alle økter skal passe for alle som deltar, uansett utgangspunkt og treningsbakgrunn. Gled deg til å produsere endorfiner sammen med denne energibomba!

Hans Petter Frøhaug (HP): Er sin andre sesong på Ylvingen. HP er en aktiv, sterk og fryktelig trivelig kar. Han er profesjonell kajakkinstruktør, men også svært treningsglad. Hans-Petter er glad i å være ute i naturen og å spre turglede til andre. Han er utdannet naturgiude og fullførte i fjor sin mastergrad i idrettsvitenskap. Med andre ord har han en bred kompetanse innen friluftsliv, sommer som vinter. Han er en ivrig morgenbader og liker å kickstarte dagen med å hoppe i havet etterfulgt av en god kopp kaffe! Han gleder seg enormt til å komme tilbake til Ylvingen og bli kjent med mange nye spennende og flotte mennesker!

Om Himmelblå Brygge

Himmelblå Brygge er SeilNorges stasjonære base og hjemmehavn på Ylvingen.

Du kjenner kanskje igjen navnet fra den populære TV-Serien Himmelblå på NRK? Dette er stedet hvor TV-serien ble innspilt og du vil bo i filmkulissene, spise i “Marits” restaurant og leve i det lille øysamfunnet hvor øyas befolkning var statister.

“Bare se mot en himmelblå. Du vet hva jeg ønsker nå. Lover du lover jeg - tro på deg. Så drar vi avsted”. Ordene fra den kjente Himmelblå-låta vil nok følge deg melodisk gjennom oppholdet ditt hos oss.

Himmelblå Brygge ligger helt ute på kaia og med vågen rett utfor døra, og her starter vi hver dag med et forfriskende morgenbad.

Overnatting, fellesrom: Lånan og Vega.

På lugarene, rommene våre, vil du få din egen køye. På hvert rom er det 4 enkeltkøyer og 1 dobbeltseng. Som i båtene bor vi tett og blir godt kjent med hverandre. I storstua vår i 2. etasje kan vi innimellom slagene roe ned og nyte midnattssola med panoramautsikt over hele vågen. Vi har også badstue og badestamp.

Se familie/fellesrommene her 

— På Himmelblå er alle “one big happy family”. Samholdet vi får av å bo så tett og gjøre så mye gøy sammen gir minner for livet, og dyrker nye vennskap en ikke ville fått ellers. Himmelblå er som en leirskole hvor samholdet og opplevelsene vil sitte i kroppen i lang tid etter at dere forlater øya. Det er også muligheter for å trekke seg tilbake.

Sofie -ansatt og tidligere gjest

PROGRAM:

Programmet er veiledende, det vil kunne komme endringer. Det er også lagt inn 1-2 økter med trening med Stine hver dag som ikke fremkommer i programmet. 

Dag 1: Innlosjering & bli kjent

Velkommen! Vi møtes på Himmelblå Brygge på Ylvingen klokken 15:00. Vi rigger oss til på rommene, og blir kjent med de andre andre deltakerne og Himmelblå Brygge. Etter at vi har kommet oss til rette, testet oss selv og hverandre i første økt med Stine & HP, skal vi kose oss med en god middag i restauranten på Himmelblå. Resten av kvelden brukes til å bli bedre kjent. 

Dag 2: Himmelblåøya på kryss og tvers & vannlek i vågen

God morgen og kaffe på kaia etter det "obligatoriske" morgenbadet! Etter frokost skal Ylvingen utforskes. 

Øya er ca 7 km lang og 3 km brei. Vi starter dagen med en løpetur med Stine som veiviser. Du springer i ditt eget tempo og Stine vil gi de som ønsker det gode tips for fremtidige løpeturer. 

Turens første mål er Tyskerhåjen, Ylvingens høyeste punkt med sine hele 110 høydemeter.  Her får vi en vakker panoramautsikt over den lille øya vår. Tyskerhåjen er en av Norges best bevarte tyske festninger fra 2. verdenskrig. Vi tar med oss hodelykter for å utforske den sju etasjers dype bunkersen. Tilbake i vågen ved Himmelblå venter lunsj. Etter lunsj skal vi bli bedre kjent med det krystallgrønne havet! Det blir vannlek og vannaktiviteter som kajakk, SUP & fridykking. Vi avslutter dagen med vedfyrt sauna og badestamp før vi nyter en velfortjent middag.

Dag 3: Vega på to hjul, Verdensarven & Vegatrappa

God morgen og kaffe på kaia etter det "obligatoriske" morgenbadet! Etter frokost skal vi utforske naboøya Vega. Vi tar hurtigbåten over hvor sykler står klare og venter på oss. Herfra skal vi for egen maskin komme oss rundt. Vi besøker Vega Verdensarvsenter og lærer oss hvorfor Vega er en del av Unescos verdensarvliste. Deretter skal Ravnfloget bestiges, som ligger 350 meter over havet. Når du kommer til toppen har du tilbakelagt nærmere 2000 trinn. De som vil kan fange sitt nye profilbilde mot den spektakulære utsikten mot Søla og resten av verdensarvområdet. Vi setter kursen ned igjen til syklene og krysser øya tilbake til hurtigbåtkaia.

På Ylvingen venter et langbord i restauranten og vi får servert en digg middag fra kokken vår. Deretter fyrer vi opp badestampen og badstuen og gjør oss klare for å nyte midnattsola over Ylvingen.

Dag 4: Lokal lørdag med den lokale bonden & fiskeren & DISCO-fest

God morgen og kaffe på kaia etter det "obligatoriske" morgenbadet! Frokost og brief for dagen. De lokale bøndene og fiskerne på øya er svært glade for at vi har en gjeng spreke mennesker på besøk, og i god øy-skikk har de arbeid de trenger litt hjelp til. Dette blir en dag hvor vi skal kjenne på hvordan livet ute i øyan var i riktig gamle dager. Vi skal både ut på jordene og ut på havet. Dette blir spennende!

Vel tilbake og godslitne på Himmelblå Brygge har kokken vår forberedt et seriøst festmåltid til oss. Dette er vår siste kveld sammen og vi lager DISCO-fest!

Dag 5: Øy-konkurranse og sermoni og avsluttning 

Etter et oppkvikkende morgenbad og energirik frokost gjør vi oss klare for en siste innspurt. Visst har vi fått testet oss selv fysisk de siste dagene, men hva har vi lært!? Nå skal øy-kunnskapen testes og vi avslutter med en real konkurranse.

Vi avslutter Ylvingen-eventyret med lunsj og vår spesielle seremoni før vi pakker skipssekken og setter kursen hjemover hver til vårt.

Pris kr 8.300.

Dette er inkludert i prisen

 • Alle aktiviteter
 • Alle måltider
 • Sengeplass på delt rom, med tilgang til bad med dusj og toalett
 • Sauna
 • Badestamp
 • Fellesområder
 • Vann, kaffe, te

Pris inkluderer ikke: Reise til og fra Ylvingen, drikke.

Begrenset antall plasser, bestill din plass i dag!

Les mer om reise til og fra Ylvingen her.

Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe. Epost post@himmelblå.no eller telefon 41482061 

Billetter

 • CAMP YLVINGEN

  Dette er inkludert i prisen: Alle aktiviteter Alle måltider Sengeplass på delt rom, med tilgang til bad med dusj og toalett Sauna Badestamp Fellesområder Vann, kaffe, te Pris inkluderer ikke: Reise til og fra Ylvingen, drikke. Begrenset antall, bestill din plass i dag!

  kr 8 300,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page