top of page
1.jpg

Er du vår nye restaurantsjef? 

Søknadsfrist 20.02.23

Vi søker en engasjert og dedikert restaurantsjef med erfaring innenfor ledelse i restaurant, med kunnskap og interesse for mat og vin og som trives ute blant gjestene.

​

Himmelblå Brygge er et sted hvor man kan vokse og være med å utvikle og fremme nye ideer og tanker. Vi er nye, og hele tiden på vei mot noe enda større.Vil du bli med på utviklingen?
 

Vi er en "ung" og fremadstormende gjeng
Som nå utvikler det gode gamle "Himmelblå" videre i prosjektet vårt som vi kaller "Hinsides Himmelblå" 

Som en del av vårt crew, blir du med på denne reisen som for sommeren betyr å drive Himmelblå Brygge sammen med oss. Her skal vi drive Helgelands beste serverings og event-plass. Dette innebærer dedikasjon, lidenskap, mye arbeid, mye moro og store opplevelser også for deg til lands og til vanns. Vi er også i stor grad de samme folka som driver SeilNorge, linken mellom oss her er derfor stor. Det vil være muligheter for den som gjør en god jobb hos oss i sommer, til flere oppdrag og mye moro i forbindelse med mat og reiseliv på Himmelblå Brygge og i SeilNorge. Ship O`Hoi! Les mer om oss her

​

Deg vi leter etter trigges av å lese om oss, Ylvingen, øylivet og Helgelandskysten
Du kjenner deg igjen i det vi skriver, og ønsker å bli en del av dette. Du har mye å bidra med, og akkurat hva dette er fra deg gleder vi oss til å lese om i din søknad. 

​

Vi søker deg som

Setter din stolthet i å skape gode opplevelser for våre gjester, slik at de kommer igjen. Du må kommunisere godt med andre mennesker, være serviceinnstilt, takle høyt arbeidspress, være strukturert, effektiv, løsningsorientert, pliktoppfyllende, beherske stress og ha meget god gjennomføringsevne. Stillingen fordrer stor allsidighet og fleksibilitet mtp de ulike oppgavene huset til enhver tid skal løse. 

​

Aktuelle kandidater må innstille seg på å bo på Ylvingen under arbeidsoppholdet. Himmelblå Brygge vil stå for enkel overnatting. Det vil også være mulighet for å ta med seg sin kjære eller sin venn under oppholdet, som også er velkommen til å bidra med sitt på brygga.

​

 

Hovedoppgaver
​

  • Aktiv tilstedeværelse og ledelse i restauranten med gjester og ansatte, og frivillige.

  • Utvikling og oppfølging av vaktplaner, rutiner, ukesoversikter og kjøreplaner

  • Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, vaktplan, kostnadskontroll /fortjeneste.

  • Opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere

  • Oppfølging av rutiner og systemer

  • Varebestilling, varelager, varetelling og kontroll.

  • Oppfølging av leverandører, kunder og andre samarbeidspartnere.

  • Tett samarbeid med øvrige ledere/eiere.

  • Arrangements planlegging og operativ gjennomføring med hovmester/skiftledere 

  • Diverse administrasjon, betjening av sentralbord, booking, utsendelse av tilbud, bekreftelser, oppgjør, kassehåndtering 

  • Forefallende arbeid og oppgaver etter en løpende vurdering basert på husets behov 

  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i de ulike avdelingene.

  • Se til at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.

​

​

​

Kvalifikasjoner
 

  • Relevant 3-årig høyskoleutdannelse

  • Relevant erfaring innenfor reiseliv, salg og service kan kompensere for krav om utdannelse.

  • Dokumenterbar erfaring fra arrangementer, kafédrift, restaurant, hotell, reiseliv, salg, service eller tilsvarende

  • Fordel med erfaring fra kjøkken

  • Gode IT-kunnskaper

  • God serviceinnstilling og ordenssans

  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vedkommende må beherske norsk skriftlig og muntlig godt.

  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, ryddighet, selvstendighet, løsningsorientert og stor arbeidsvilje

  • Personlig egnethet vil bli vektlagt​

​

​

​Hva kan vi tilby?

  • Lønn etter avtale

  • Et kreativt arbeidsmiljø

  • Positive medarbeidere

  • Arbeidserfaring

  • Gode karrieremuligheter for rett person

  • Nettverk i SeilNorge/Himmelblå

  • Overnatting 

  • Kost

  • Bruk av våre kajakker, båter og utstyr

  • Sist, men ikke minst:

    • Minner for livet!

    • Nordnorske opplevelser

    • Mye moro!

    • Nye venner og bekjentskaper

 

Mer informasjon om stillingen
Stillingstittel: Restaurantsjef
Søknadsfrist: 20.02.23
Sted: Ylvingen
Ansettelsesform:  Sesong heltid
Antall stillinger: 1

Lønn: etter avtale
Varighet: 1.juni -30.aug 2023
For ytterligere opplysninger kontakt: 
Linda Øverli Nilsen tlf 41482061

​

Håper vi hører fra deg! Send din søknad til post@himmelblaabrygge.no

​


​
 

post@himmelblaabrygge.no.jpg
bottom of page