1.jpg

Er du vår nye kjøkkensjef? 
Himmelblå Brygge søker eventyrlysten kjøkkensjef til sommeren 2022

Søknadsfrist fortløpende

Vi er på utkikk etter en arbeidsom, motivert og flink kokk som har lyst til å kombinere en spennende sommeropplevelse på en liten øy midt ute i havet med arbeidserfaring hvor man virkelig kan sette preg på stedet og på CVen. Du må være engasjert,  dedikert og sette lokale råvarer og god kvalitet høyt. 

 

Himmelblå Brygge er idyllisk, men svært hektisk! Dette er plassen og jobben for deg som ønsker litt action, høyt tempo og  mye gøy på jobb. Du jobber godt i team, også med ufaglærte som skal bistå kjøkkenet. Samtidig som du digger jobben din, er du flink å hvile når du kan. Ylvingen er en fantastisk base for kajakk, løpeturer, og dykking -eller hva du måtte ønske.  

 

Som kjøkkensjef hos oss vil du jobbe som en del av vårt team Les mer om oss her 

Vi er en "ung" og fremadstormende gjeng
Som nå utvikler det gode gamle "Himmelblå" videre i prosjektet vårt som vi kaller "Hinsides Himmelblå" 

Som en del av vårt crew, blir du med på denne reisen som for sommeren betyr å drive Himmelblå Brygge sammen med oss. Her skal vi drive Helgelands beste serverings og event-plass. Dette innebærer dedikasjon, lidenskap, mye arbeid, mye moro og store opplevelser også for deg til lands og til vanns. Vi er også i stor grad de samme folka som driver SeilNorge, linken mellom oss her er derfor stor. Det vil være muligheter for den som gjør en god jobb hos oss i sommer, til flere oppdrag og mye moro i forbindelse med mat og reiseliv på Himmelblå Brygge og i SeilNorge. Ship O`Hoi!

Deg vi leter etter trigges av å lese om oss, Ylvingen, øylivet og Helgelandskysten
Du kjenner deg igjen i det vi skriver, og ønsker å bli en del av dette. Du har mye å bidra med, og akkurat hva dette er fra deg gleder vi oss til å lese om i din søknad. 

Aktuelle kandidater må innstille seg på å bo på Ylvingen under arbeidsoppholdet. Himmelblå Brygge vil stå for enkel overnatting. Det vil også være mulighet for å ta med seg sin kjære eller sin venn under oppholdet, som også er velkommen til å bidra med sitt på brygga.​

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

 

Hovedoppgaver
 

  • Ha det overordnede ansvaret og oversikt på kjøkkenet

  • Ansvar for menyoppsett og råvareinnkjøp

  • Tilberedelse og fortløpende produksjon av vår á la carte

  • Forhåndsprodusering og planlegging 

  • Personalmat. Alle våre arbeidere og frivillige har 1 felles middag hver dag. 

  • Planlegging og forberedelse av mat

  • Varemottak og dedikasjon for å ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll

  • Ansvar for gjennomføring av bedriftens HACCP/IK-rutiner og systemer for å sikre god kvalitet på renhold, hygiene, mat og andre detaljer.

  • Bestille varer. Med øylivet og lang leveringstid er dette en vesentlig faktor for suksess. 

  • Du vil ha ansvar for å delegere og følge opp oppgaver til kokker, kjøkkenassistenter og frivillige i produksjonslinjen. 

  • Ansvar for å holde kjøkkenet rent og ryddig​

Kvalifikasjoner
 

  • Fagskole/fagbrev (2årig) Men, dersom du er "livlært/selvlært" kokk og kan vise til gode referanser kan vi se bort ifra dette. 

  • Du må kommunisere godt med andre mennesker

  • Arbeidsom, selvdrivende og ansvarsfull

  • Takler høyt arbeidspress

  • Jobber strukturert, er effektiv, løsningsorientert, pliktoppfyllende, ryddig, beherske stress og ha meget god gjennomføringsevne. ​

  • IK mat rutiner

  • Engasjert og godt humør

  • Har forståelse for daglige rutiner som sikrer effektiv drift herunder daglig renhold av kjøkken.

  • Erfaring med varebestilling, eller ønsker å lære mer om dette og bidra i dette. 

  • Personlig egnethet vil bli vektlagt​​

Hva kan vi tilby?

  • Lønn etter avtale

  • Et kreativt arbeidsmiljø

  • Positive medarbeidere

  • Arbeidserfaring

  • Gode karrieremuligheter for rett person

  • Nettverk i SeilNorge/Himmelblå

  • Overnatting 

  • Kost

  • Bruk av våre kajakker

  • Sist, men ikke minst:

    • Minner for livet!

    • Nordnorske opplevelser

    • Mye moro!

    • Nye venner og bekjentskaper

 

Mer informasjon om stillingen
Stillingstittel: Kjøkkensjef
Søknadsfrist: fortløpende
Sted: Ylvingen
Ansettelsesform:  Sesong heltid
Antall stillinger: 1

Lønn: etter avtale
Varighet: ca. 1.juni -30.aug 2022
For ytterligere opplysninger kontakt: 
Linda Øverli Nilsen tlf 41482061

Håper vi hører fra deg! Send din søknad til post@himmelblaabrygge.no



 

post@himmelblaabrygge.no.jpg