top of page

Hvordan komme seg til Ylvingen?

Det finnes flere alternativer for å komme seg til Himmelblå Brygge, også for de som ikke seiler hit selv. Fra Brønnøysund sentrum  og fra Igerøy på Vega går det hurtigbåt (hurtiggående passasjerbåt). Fra Horn (14 km nord for Brønnøysund) går det bilferje til Igerøy på Vega med stopp på Ylvingen. 

 

Hurtigbåten legger til rett ved siden av brygga vår, mens bilferja stopper 1 km unna, noe som gjør det enkelt å besøke oss selv på to eller fire hjul. Uansett om du tar hurtigbåt eller bilferje må du passe på å sjekke rutetidene om avgangen stopper innom Ylvingen og du må huske å melde i fra til mannskapet om at du skal av på Ylvingen. Når du drar i fra Ylvingen må du også huske å ringe på forhånd for å si at du vil bli hentet på Ylvingen.

Lenker til rutetider: 

Hurtigbåt Vega - Torghatten Trafikkselskap 

(Ylvingen anløpes på signal ved enkelte overfarter. Se fullstendig rutetabell i pdf'en. Behovsanløp meldes inn på tlf. 957 37 042 )

Igerøy (Vega) - Horn - Torghatten Trafikkselskap 

(Ferja går også innom Ylvingen ved behov. Behovsanløp fra Ylvingen meldes over tlf. 957 37 052 før ruteavgang.) 

Hvordan komme seg til Brønnøysund?

Det finnes mange alternativer for å komme seg til Brønnøysund. Kombinasjonene av forskjellige ruter er mange så de listes ikke opp her, men alternativene for transport er følgende:

Tog fra nord eller sør til Grong stasjon og buss videre til Brønnøysund sentrum.

Fly til Brønnøysund flyplass (kun Widerøe som flyr siste strekning helt til Brønnøysund). Gå til fots eller ta taxi til sentrum som ligger 1 km unna. 

Hurtigruta fra nord eller sør stopper i Brønnøysund sentrum. 

Hurtigbåt fra Sandnessjøen til Brønnøysund sentrum.

Bilferje fra Andalsvåg til Grong (14 km nord for Brønnøysund)

Buss, diverse bussforbindelser. Sjekk ut https://177nordland.no

bottom of page