top of page

Nå kan du bli medeier og investor på Himmelblå!

Hinsides Himmelblå

Vi har et kjent merkenavn, en etablert virksomhet og 15 års erfaring. Nå skal vi utvikle Himmelblå videre! Bli medeier og bli med på reisen Hinsides Himmelblå!

 

Det gamle fiskebruket, som ble kjent gjennom NRK TV-serien Himmelblå, er nå et flerbruksbygg som huser restaurant, bar, overnattingsrom, storstue og utstyrsgarasje. På Himmelblå kan du nå ikke bare spise og overnatte, men du kan seile, padle, fridykke, fiske, bølgesvømme, oppleve kuling og storm, gå tur i fjæra eller øyhoppe med sykkel. Eller du kan slappe helt av, nyte roen, midnattssola eller nordlyset.  

Helgelandskysten er en fantastisk region med stort vekstpotensial innenfor opplevelsesbasert reiseliv. Det norske og globale markedet for opplevelsesbasert turisme er i vekst og alt tyder på at fremtidens reisende vil søke bærekraftige aktiviteter og naturopplevelser, mer enn tradisjonelle destinasjoner. 

 

Milepæler vi kan se tilbake på
I 2020 rev vi det gamle samvirkelaget og tredoblet omsetningen i restauranten fra året før. I 2021 ferdigstilte vi et helhetlig tilbud med aktiviteter, overnatting og servering, og gjennomførte flere store arrangementer og konserter med over 300 gjester på det meste. I 2023 gjennomførte vi 2 brylluper og lyktes med en balansert drift og et positivt resultat etter tap i 2022.

Nå skal vi videre
I juni åpner vi for en emisjon i samarbeid med Folkeinvest AS som er Norges mest brukte portal for folkefinansiering. 

 

Hvorfor gjør vi dette?
Vi skal videreutvikle og løfte Himmelblå til neste fase med helårs drift og mer aktivitet. Til dette trenger vi mer egenkapital og flere engasjerte medeiere. For å få til dette har vi besluttet å gjøre en folkefinansiering. 

Hvordan gjør vi det i dag

Allerede i dag tilbyr vi helhetlige opplevelser som varer i flere dager, der aktiviteter, overnatting, mat og drikke inngår i en helhet. Aktivitetene kan du gjøre på egen hånd, med instruktør/guider, eller i gruppe. 

 

På Himmelblå kan du seile, padle, fridykke, fiske, bølgesvømme, oppleve kuling og storm, fiske, løpe langs stranda eller øyhoppe med sykkel. Eller du kan slappe helt av, nyte roen, midnattssola, eller nordlyset. Vil du utforske mer på egenhånd setter vi deg i land på en av de andre 6500 øyene i Vega-skjærgården, eller så seiler vi sammen til foten av De Syv Søstre, Trænstaven eller Rødøyløva og bestiger de sagnomsuste fjellene på Helgelandskysten. 

 

Gjester opplever det vi tilbyr i dag som meningsfullt og engasjerende, og derfor vil vi utvikle videre det vi allerede gjør. Fremover vil vi fortsette å ha opplevelser og aktiviteter som hovedfokus, øke kvaliteten på det vi leverer og gjøre tilbudet mer synlig i markedet. Mer synlighet på det internasjonale markedet vil muliggjøre større volum og helårs drift som også  gjør det mulig å øke kvaliteten på produktet vi leverer. 

Forretningsmodellen

Forretningsmodellen frem til nå har vært å tilby overnatting, mat, aktiviteter og opplevelser knyttet til kyst og hav. Vi tilbyr høy grad av personlig service og opplevelser med høy kvalitet og vi søker å tiltrekke oss gjester med høy betalingsvilje som setter pris på opplevelser og aktiviteter fremfor materielle goder.


Fremover skal vi i enda større grad sette opplevelseskonseptet i fokus og jobbe med å utvikle helhetlige opplevelser innrettet mot fremtidens reisende som krever høy kvalitet og bærekraft. 

Alle tidligere gjester og kunder er spesielt velkomne som nye medeiere!

 

Vi lanserer folkeinvesteringen i løpet av juni
 

ylvingen full (Tilpasset) - Knut Kalland

Følg oss på Instagram @himmelblaa_brygge

Instagram
bottom of page