top of page

fre. 21. aug.

|

Himmelblå Brygge AS

Vinsmaking med Kjell-Gabriel Hendrichs og Stavsmarken Gård

Velkommen til en kveld sammen med Norges mest ivrige vinentusiast Kjell-Gabriel Hendrichs og Stavsmarken Gård. De skal lose deg igjennom en symfoni med smaker som skal både slurpes og smattes!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Vinsmaking med Kjell-Gabriel Hendrichs og Stavsmarken Gård
Vinsmaking med Kjell-Gabriel Hendrichs og Stavsmarken Gård

Tid og sted

21. aug. 2020, 18:00

Himmelblå Brygge AS, Himmelblåveien 109, 8985 Ylvingen, Norge

Gjester

Om arrangementet

Kjell-Gabriel Hendrichs er en av Norges ivrigste vinentusiaster. Han smaker og gurgler vin så ofte han kan, for å kunne gi andre gode råd og vink om viner og vinhistorie.  Kjell-Gabriel står bak Nettavisens podkast Kjells vinkjeller, og han driver også Norges største vingruppe "Vin" på Facebook. 

Han kan det meste om vin i alle varianter, ofte innblandet litt historiske handelser eller andre tanker denne gladgutten har om de edle dråpene. 

Kjell-Gabriel ønsker å være en inspirasjon uansett om du kan lite eller mye om vin.  Han hadde også stor suksess med Infinity på slutten av 90-tallet, og 45-åringen opptrer fortsatt rundt omkring i landet. De siste årene har han imidlertid viet vel så mye av livet til god vin som dansbar musikk. 

I hele sommer har Stavsmarken gård levert deilige produkter til oss, og vi gleder oss nå til de kommer å besøker oss denne kvelden. 

Stavsmarken Gård og Pølsemakeri ligger midt på verdensarvøya Vega. Omkranset av vill, vakker natur produserer de håndverksmat basert på kjøtt fra egne griser. Stavsmarken videreforedler også sau og storfe fra lokale produsenter, samt vilt fra Vega.

Vi gleder oss til en hyggelig siste kveld her denne sommersesongen! 

Velkommen! 

Billetter

  • Billett Vinsmaking 21.august

    Billetter må forhåndsreserveres!

    kr 600,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page