top of page

lør. 13. aug.

|

Ylvingen

Sensommeraften med 5-retters middag

Vi har gleden av å ønske dere velkommen til sesongens siste arrangement, en deilig 5-retters middag med mulighet for mye god vin!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Sensommeraften med 5-retters middag
Sensommeraften med 5-retters middag

Tid og sted

13. aug. 2022, 18:00

Ylvingen, Himmelblåveien 67, 8985 Ylvingen, Norge

Gjester

Om arrangementet

Kokkene på Himmelblå denne sommeren er en spennede miks av eventyrlyst og lidenskap!

Ved bruk av ferske, lokale råvarer har våre dyktige kokker, Ann Helen og Bren, satt sammen en deilig 5-retters middag til førstkommende lørdag. 

Les mer om våre kokker. 

Ann Helen Honningsvåg er vokst opp på et lite sted som heter Stadt. Hun har hatt den kjente kokken Bent Stiansen som hennes læremester i flere år. Ann Helen har jobbet med alt fra gourmet restauranter til street food. Noe av det som har inspirert henne mest er alle inntrykkene hun får når hun er ute å reiser. Hun har også jobbet 5 år på Svalbard, samt flere år i Oslo. Som eventyreren hun er, jobber hun også som kokk for SeilNorge. Og derfra var veien kort til Himmelblå Brygge. Noe av det hun liker best med å være her er naturen, som minner henne om hjemme. Hun er også glad for alle menneskene hun har blitt kjent med, lokalbefolkningen, øylivet og det å ikke ha 100% tilgang til alt hele tiden. 

Bren Merkenhof kom til Himmelblå i sommer hovedsakelig fordi han trengte litt tid for seg selv og han ønsket å dra på et lite eventyr. Tidligere har han jobbet på et par 1 og 2  Michelin stjerne restauranter, og han var kjøkkensjef på en bistro i hans hjemby i Nederland. Han liker å jobbe med det klassiske franske kjøkken, men gjør sin egen tvist på rettene. Asiatisk, arabisk og nordiske smaker liker han også. Noen av disse smakene skal vi prøve å bruke i vår sommeravslutning meny her på Himmelblå. 

Billetter

  • Voksen

    kr 895,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page