top of page

tor. 16. juli

|

Himmelblå Brygge AS

Kropp & Sjæl retreat. 4 dager Yoga & Bootcamp

“Kropp & Sjæl retreat” Yoga og bootcamp på Ylvingen på Helgelandskysten. Er du klar for øylivet, finne ny styrke og ro, samt booste selvtillit følelsen på Himmelblå øya?

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
 Kropp & Sjæl retreat. 4 dager Yoga & Bootcamp
 Kropp & Sjæl retreat. 4 dager Yoga & Bootcamp

Tid og sted

16. juli 2020, 12:00 – 19. juli 2020, 15:00

Himmelblå Brygge AS, Himmelblå Brygge AS, Ylvingen, Norge

Gjester

Om arrangementet

Velkommen til en eventyrlig opplevelse for både “Kropp & Sjæl” på Himmelblå-øya Ylvingen. Dette vil være dager fylt opp med faste treninger med vår PT -personlige trener Karina Bergmann og yogatimer med Yogi Marianne Welhaven Løchen &  . 

I tillegg serveres deilig og næringsrik mat fra havet og våre lokale leverandører i restauranten vår her på Himmelblå Brygge.

I løpet av kveldene vil du også få møte og høre ekspedisjons kvinnen Kathinka Gyllenhammars foredrag om motivasjon og handlerkraft “Hva er eventyrlyst og lykke?  I tillegg til magiske små konserter med våre instruktører som også er artister. Alt dette under midnattsola selvfølgelig.

Ylvingen er også det perfekte stedet for å finne roen. Vi har derfor satt av en del egentid hvor du kan velge å padle kajakk, SUP eller kanskje prøve deg på seiling med Nordlandsbåten Roland. Eller kanskje du holder deg på øy-jorda og utforsker strender og skogen med en god bok. Det er opp til deg. Dette er din tid. Her er “alt” mulig!  

All treningsaktivitet vil foregå med egen kroppsvekt og utendørs.

Etter denne helgen vil du ha mer overskudd, føle deg mer fleksibel og sterk, samt ha fått mange nye venner.

Pris: 

4130 kr per person

Det er begrenset antall billetter, og disse må forhåndsbookes. 

Prisen inkluderer

3-4 timer fast trening og veiledning med yoga og styrketrening hver dag. Frokost, lunsj og middag under oppholdet. I tillegg noe forfriskende i mellom. Samt yogamatte for oppholdet, og foredrag og konserter kveldstid.  

Passer for

ALLE. Passer for deg som ønsker en aktiv ferie med fokus på kropp & sjæl. Alle organiserte timer vil kunne tilpasses forskjellige fysiske utgangspunkt. Slik at her skal du føle deg vell, og bli utfordret på ditt nivå uansett hva det måtte være.   

Dagsprogram

Torsdag 16. Juli 

Ankomst Ylvingen innen kl 12.

Kl 13:00  Lunsj. Utlogje`ring i teltene/der dere skal bo, titte litt rundt. Her skal vi være!  

Kl 15:00 Første fellestrening: Bli kjent -med hverandre og instruktørene Karina, Marianne og Himashi.   

Kl 19:00 Felles middag på Himmelblå Brygge     

Fredag 17. Juli  

Kl 08.00 MorgenYoga og morgenbad med Marianne og Himashi  

Kl 09 -10.30 Felles frokost 

Egentid  

13.00 Lunsj

Kl 15.00 Bootcamp med Karina  

Kl 19.00 ASADO - en ekte argentisk grillaften

Med kokkene Con Pablo Repetti & Qaaqqutsiaq Lynge  (les mer her https://www.himmelblaabrygge.no/events/asado-2-en-ekte-argentisk-grillaften)

Lørdag 18.Juli  

Kl 08.00 MorgenYoga og morgenbad    

kl 09. 00-10.30 Felles frokost  

Egentid 

13.00 Lunsj

15.00 Bootcamp & yin med Karina; Marianne & Himashi

Kl 18. 00 Forrett og foredrag med Kathinka Gyllenhammar “Hva er eventyrlyst og lykke? Et inspirerende foredrag om motivasjon og handlekraft.  

Kl 19.30 Middag på Himmelblå Brygge. Konsert med Marcus Tro 

 

Søndag 19.Juli  

Kl 08.00 MorgenYoga og morgenbad   

Kl 09. 00-10.30 Felles frokost  

Egentid 

13.00 Lunsj

Kl 13.00-15.00 bootcamp og avslutning

Overnatting

Overnatting er egen organisering, men Ylvingen er en ypperlig plass for å lage sin egen lille eksklusive telt-camp med havutsikt om du vil. Vi vil være behjelpelig på tips og råd her. Og ber om at dere som bor i telt gjør dette på en sporløs måte, i henhold til allemannsretten. Det er også noe innendørs overnatting på øya. Dette kan du lese mer om her. (Link)     

Toalett og dusj

Som deltaker på “Kropp & Sjæl” har du også tilgang til å bruke våre toaletter og dusj 24/7 på Himmelblå Brygge.     

Mer om “Kropp & Sjæl” og instruktørene 

Retreaten på Helgeland har som intensjon å booste selvtillit følelsen, samt finne ny styrke i seg selv. 

Gjennom gode styrkeøvelser, aktiviteter ute i nydelig natur og yogaens zen-modus vil retreaten være oppløftende og gi deg nytt giv til hverdagen.  Dette er noe vi anser som viktig i disse corona tidene, og sammen står vi sterkere.

Treningsdagene er basert på effektive økter som vil gi økt energi slik at man har overskudd til  å utforske vakre Ylvingen i mellom øktene.

Etter denne helgen vil du ha mer overskudd, føle deg mer fleksibel og sterk, samt ha fått mange nye venner.    

Karina Bergmann (29) har en BA i musikkteater og er sertifisert instruktør og personlig trener. Fra hun var 10 år gammel har hun drevet med dans, og har de siste 20 årene vært innom alt fra freestyle og jazz til ballett, stepp og hiphop, etc. Styrketrening er nok favoritten; særlig effektive, men tunge økter.  

Etter endt utdanning på Musikkteaterhøyskolen 2015 har hun blant annet medvirket i forestillinger på Chat Noir og Oslo Nye teater, jobbet 6 måneder som showartist i Italia, og gjort TV-reklamer i Norge.Kombinasjonen mellom det å stå på scenen og å holde seg i form, er livet! 

Himashi S.Patel

Utdannet MediYoga instruktør 2019

Coach ved stress og utbrenthet 2016/2017.

v/MediYoga Norge

Himashi: er utdannet coach i stress og utbrenthet og MediYoga instruktør fra MediYoga Norge.

Jeg ble kjent med MediYoga etter å ha vært utbrent og har gjennom denne yogaformen lært å bruke pusteteknikker og enkle øvelser for å forebygge og håndtere stress i hverdagen. Samt å sette grenser i en hektisk hverdag. For meg har denne yogaformen vært en berikelse for kropp og sjel og jeg ønsker å gi verktøy videre til andre,for å forebygge stress og utbrenthet eller å lære øvelser for å komme ut av dette. Til daglig jobber Himashi i Røde Kors med flyktninger og frivillighet.

Marianne Welhaven Løchen

Utdannet Akupunktør Bac ved Norsk Akupunktør høyskole 2008

Utdannet MediYoga instruktør i 2019 v/MediYoga Norge

Marianne ønsker å fokusere på teknikkene du lærer gjennom MediYoga som vil hjelpe deg å puste riktigere.

Du lære å puste på «nytt»,

Som akupunktør la jeg merke til at nesten ingen av pasientene mine pustet riktig der de lå på benken.

Over år legger vi til oss vanen med å holde magen inne, puste for grunt og overfladisk.

Gjennom MediYoga utdannelsen fant jeg en måte å få formidlet hvor viktig riktig pust er, og hvor godt det kjennes etter kun en time på matten.

Vi bruker tid på å forklare hva som skjer i kroppen når vi puster «feil» og hva som skjer når vi puster riktig.

Dette er øvelser du kan ta med deg hvor enn du går.

I øvelsene fokuseres det på:

Enkle puste- og kroppsøvelser som aktiverer og styrker grunnleggende funksjoner i kroppen.

Økt sirkulasjon og bevegelse i alle kroppens lag.

Fordøyelse, nervesystem, oksygenopptak. Gjennom dype pust, hvile, meditasjon og mantraer fokuseres det på stressreduksjon.

Effekten av øvelsene vil bli forklart med både vestlig medisinsk teori men også gjennom yogisk teori.

Her kan du lese mer om MediYoga:

http://no.mediyoga.com/

Om Ylvingen & Himmelblå Brygge 

Ylvingen er en liten øy rett utenfor Brønnøsynd, og i Vega kommune på Helgelandskysten. Øya er kanskje mest kjent som Himmelblå-øya. Himmelblå ble til i 2008 da NRK kringkastet første sesong av serien som ble en knallsuksess og en av tidenes mest sette norske TV serier. Samme året, i 2008, ble også SeilNorge til, da gründer Emil Engebrigtsen tok med seg sine beste venner på seiltur langs Helgelandskysten. Vennegjengen ble raskt enige om at den unike naturen og kulturen var noe de ville la flere få oppleve, med seiling som utgangspunkt; en bærekraftig og aktiv måte å reise mellom destinasjonene på.​ SeilNorge har opplevd stor vekst siden den gang og er nå et veletablert selskap med fire fulltidsansatte og et titalls skippere. 10 år etter fikk Emil sjansen til å kjøpe Himmelblå og da slo de til. Sammen med Linda og dattera Live har tilstedeværelsen på Helgelandskysten fordoblet seg og vi er mildt sagt spente på fremtiden og utviklingen av Himmelblå Brygge. Som på sikt skal bli en Havets Øko & Adventure Logde for store og små eventyrere.    

Reise til og fra:  Ylvingen kan nåes på flere måter. Men den vanligste er med Hurtigbåt eller bilferge fra fastlandet og Brønnøysund. Visit Helgeland har laget en veldig fin oversikt her, samt at du også finne Entur`s reiseplanlegger her. Her kan du også se hurtigbåttider fra sentrum av Brønnøysund. Og her kan du se fergetider fra Horn, i Brønnøysund. 

Med besøket hos oss anbefaler vi også at du sjekker opp de mange mulighetene for videre eventyr på Helgeland før og/eller etter vår “Kropp & Sjæl 2020”. Her kan du lese deg mer opp på dette. 

Dele dette arrangementet

bottom of page