top of page

lør. 06. aug.

|

Ylvingen

Jubileums Show: Himmelblå 15 år etterpå!

Endelig blir det gjensyn og helaften med "Marit, Roy, Kim & Halle" fra NRKs Tv-serie "Himmelblå" på Ylvingen!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Jubileums Show: Himmelblå 15 år etterpå!
Jubileums Show: Himmelblå 15 år etterpå!

Tid og sted

06. aug. 2022, 17:00 – 21:00 CEST

Ylvingen, Himmelblåveien 109, 8985 Ylvingen, Norge

Gjester

Om arrangementet

Velkommen til jubileum, og et storartet reunions show! 

Det er en stor glede å endelig kunne samle skuespillerne fra NRKs kjente TV-serie "Himmelblå" på Ylvingen.

Plassen hvor Norges mest sette TV-serie ble spilt inn. 

Skuespillerne og karakterene Line Verndal "Marit", Hallvard Holmen "Roy", Edward Schultheiss "Kim" og John S. Kristensen "Halle" gleder seg stort til å komme tilbake, 15 år etterpå. 

Sammen med pianist Johannes Winther Farstad blir dette en minneverdig aften. Johannes spiller blant annet med Sondre Justad og Halvdan Sivertsen.  

Denne bukettene av dyktige mennesker lover gode historier, mimring og tilbakeblikk og kanskje synger de en sang eller tre!?

**TRANSPORT til Vega eller Brønnøysund fra Ylvingen

Vi har lagt opp til at showet er ferdig innen 21.15 pga ferge, men vi får mange spørsmål angående transport til Vega og Brønnøysund senere denne kvelden. Vi jobber med å finne flere (senere) alternativer til fergen som går kl 21.40 fra Ylvingen til Brønnøysund. Vi oppdaterer alle som har kjøpt billett, samt de som følger oss på facebook-arrangementet fortløpende om dette. 

Overnatting:

Se våre alternativer for overnatting her. 

Ellers er Ylvingen er en ypperlig plass for å lage sin egen lille eksklusive telt-camp med havutsikt om du vil. Vi vil være behjelpelig på tips og råd. Og ber om at dere som bor i telt gjør dette på en sporløs måte, i henhold til allemannsretten.

Reise til og fra:  Ylvingen kan nåes på flere måter. Men den vanligste er med Hurtigbåt eller bilferge fra fastlandet og Brønnøysund. Her kan du se hurtigbåttider fra sentrum av Brønnøysund. Og her kan du se fergetider fra Horn, i Brønnøysund. Visit Helgeland har laget en veldig fin oversikt for reise på Helgeland her, samt at du også finne Entur`s reiseplanlegger her.

For spørsmål send oss en epost post@himmelblaabrygge.no

*Inkludert i billettpris er en vidunderlig 3 retters som er skreddersydd for kvelden, en liten overraskelse samt showbillett. 

Billetter

  • Jubileum & Helaften Himmelblå

    Inkludert i billettpris er en vidunderlig 3 retters som er skreddersydd for kvelden, en liten overraskelse, samt showbillett.

    kr 1 195,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page