top of page

tor. 05. aug.

|

Himmelblå Brygge AS

Intro Fridykkerkurs

En ny verden er klar for å utforskes! Grunnleggende fridykker-teknikk, teori og praksis

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Intro Fridykkerkurs
Intro Fridykkerkurs

Tid og sted

05. aug. 2021, 10:00 – 16:00 CEST

Himmelblå Brygge AS, Himmelblåveien 109, 8985 Ylvingen, Norge

Gjester

Om arrangementet

Gjennom lek og moro er målet at deltakerne skal lære seg trygghet og glede over og under vann. Dette er den beste tilnærmingen til interesse og kunnskap om havet!

Vår instruktør Martin Helseth (27) er en erfaren fridykker fra Ålesund som vanligvis holder kurs for Spearos Oslofjord, ProDykk og Frivannsliv.

Martin vil lære dere opp i grunnleggende fridykkerteknikk og tilbyr et kurs slik at man kan ta et CMAS*-kurs.

Etter å ha tatt kurset vil man kunne gjennomføre trygg fridykking og forstå hva denne typen aktivitet har å by på.

I sjøen tilpasses aktivetetene til nivå slik at alle skal kunne føle mestring i vannet.

Martin kommer rett fra OL i Tokyo hvor han konkurrerte som roer i samme båt som Olaf Tufte. På fritiden er han miljøengasjert og gjør en innsats for et renere hav. Han bruker fridykkingen som er verktøy for å nå søppel som har havnet på havbunnen. Han har også erfaring med konkurransefridykking og har fridykket til 40 meter. Men først og fremst bruker han fridykking for å finne roen og koble av fra alt stress og mas på landjorda.  Se mer om Martin her. 

Fridykking har blitt en populær måte å utforske verden under bølgene på. Fridykking kan by på så mye: Utforske undervannsverdenen, undervannsfoto og film, undervannsjakt, trening, meditasjon, bedre vannfølelse. Lett utstyr gjør at man kommer til vannet mye enklere enn ved apparatdykking.

For å delta må du kunne svømme og være komfortabel i vann, samt være i normal fysisk form. Du trenger ingen tidligere erfaring fra fridykking, snorkling eller dykking.

Det er begrenset antall per kurs: 10 stk. 

Pris per person 1500 kr. 

Oppmøte: Himmelblå Brygge på Ylvingen.   

Overnatting: 

Det er valgfritt om man overnatter på Ylvingen eller ikke. Overnatting er egen organisering, men Ylvingen er en ypperlig plass for å lage sin egen lille eksklusive telt-camp med havutsikt om du vil. Vi vil være behjelpelig på tips og råd her. Og ber om at dere som bor i telt gjør dette på en sporløs måte, i henhold til allemannsretten. 

Det er også noe innendørs overnatting på øya. Dette kan du lese mer om her. (Link)   

Reise til og fra:  Ylvingen kan nåes på flere måter. Men den vanligste er med Hurtigbåt eller bilferge fra fastlandet og Brønnøysund. Her kan du se hurtigbåttider fra sentrum av Brønnøysund. Og her kan du se fergetider fra Horn, i Brønnøysund. Visit Helgeland har laget en veldig fin oversikt for reise på Helgeland her, samt at du også finne Entur`s reiseplanlegger her

Billetter

  • Intro fridykkerkurs

    Pris inkluderer leie av utstyr og kursbevis fra dykkerforbundet

    kr 1 500,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page