top of page

fre. 15. juli

|

Himmelblå Brygge AS

Fridykkerkurs, introduksjonskurs

En ny verden er klar for å utforskes! Grunnleggende fridykker-teknikk, teori og praksis

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fridykkerkurs, introduksjonskurs
Fridykkerkurs, introduksjonskurs

Tid og sted

15. juli 2022, 10:00 – 16:00 CEST

Himmelblå Brygge AS, Himmelblåveien 109, 8985 Ylvingen, Norge

Om arrangementet

Gjennom lek og moro er målet at deltakerne skal lære seg trygghet og glede over og under vann. Dette er den beste tilnærmingen til interesse og kunnskap om havet!

Vår instruktør Martin Helseth (27) er en erfaren fridykker fra Ålesund som vanligvis holder kurs for Spearos Oslofjord, ProDykk og Frivannsliv.

Martin vil lære dere opp i grunnleggende fridykkerteknikk og tilbyr et kurs slik at man kan ta et CMAS*-kurs.

Etter å ha tatt kurset vil man kunne gjennomføre trygg fridykking og forstå hva denne typen aktivitet har å by på.

I sjøen tilpasses aktivetetene til nivå slik at alle skal kunne føle mestring i vannet.

Martin er til daglig roer i den norske OL-troppen. På fritiden er han miljøengasjert og gjør en innsats for et renere hav. Han bruker fridykkingen som er verktøy for å nå søppel som har havnet på havbunnen. Han har også erfaring med konkurransefridykking og har fridykket til 40 meter. Men først og fremst bruker han fridykking for å finne roen og koble av fra alt stress og mas på landjorda.  Se mer om Martin her. 

Dette er Matins tredje år på Ylvingen. Vi tok en kjapp prat med han om hva som lokker han tilbake år etter år!

- "Stedet er en fantastisk kontrast fra livet jeg lever til vanlig som roer på landslaget med mye stress og jag, på jakt etter små marginer som gjør at båten flytter seg litt fortere!

I år kommer jeg til Ylvingen i den eneste friuken i sesongen for å lade de mentale batteriene, og for å treffe nye folk. Jeg håper å få til å lære bort fridykking på en måte som gjør at andre også forelsker seg i denne fantastiske hobbyen"

Les hele intervjuet med Martin Helseth her

Fridykking har blitt en populær måte å utforske verden under bølgene på. Fridykking kan by på så mye: Utforske undervannsverdenen, undervannsfoto og film, undervannsjakt, trening, meditasjon, bedre vannfølelse. Lett utstyr gjør at man kommer til vannet mye enklere enn ved apparatdykking.

For å delta må du kunne svømme og være komfortabel i vann, samt være i normal fysisk form. Du trenger ingen tidligere erfaring fra fridykking, snorkling eller dykking. Vi har også dykkerdrakter og utstyr for ungdommer, ta kontakt for nærmere informasjon. 

Det er begrenset antall per kurs: 10 stk. 

Pris per person 1700 kr. 

Oppmøte: Himmelblå Brygge på Ylvingen.   

Overnatting: 

Se våre alternativer for overnatting her. 

Det er valgfritt om man overnatter på Ylvingen eller ikke. Overnatting er egen organisering, men Ylvingen er en ypperlig plass for å lage sin egen lille eksklusive telt-camp med havutsikt om du vil. Vi vil være behjelpelig på tips og råd her. Og ber om at dere som bor i telt gjør dette på en sporløs måte, i henhold til allemannsretten. 

Reise til og fra:  Ylvingen kan nåes på flere måter. Men den vanligste er med Hurtigbåt eller bilferge fra fastlandet og Brønnøysund. Her kan du se hurtigbåttider fra sentrum av Brønnøysund. Og her kan du se fergetider fra Horn, i Brønnøysund. Visit Helgeland har laget en veldig fin oversikt for reise på Helgeland her, samt at du også finne Entur`s reiseplanlegger her

Billetter

  • Billett Introkurs fridykking

    Pris inkluderer leie av utstyr. CMAS fridykkersertifikat kan etter endt kursdag kjøpes med et tillegg på 220 kr.

    kr 1 700,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page