top of page

ons. 29. juli

|

Himmelblå Brygge AS

Fridykkerkurs for ungdom. 2 dager

En ny verden er klar for å utforskes! Grunnleggende fridykker teknikk, teori og praksis

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fridykkerkurs for ungdom. 2 dager
Fridykkerkurs for ungdom. 2 dager

Tid og sted

29. juli 2020, 10:00 – 30. juli 2020, 16:00

Himmelblå Brygge AS, Himmelblåveien 109, 8985 Ylvingen, Norge

Gjester

Om arrangementet

Gjennom lek og moro er målet at deltakerne skal lære seg trygghet og glede over og under vann. Dette er den beste tilnærmingen til interesse og kunnskap om havet!   

Vår instruktør Martin Helseth (25) er en erfaren fridykker fra Ålesund som vanligvis holder kurs for Spearos Oslofjord og Frivannsliv. Martin vil lære dere opp i grunnleggende fridykkerteknikk og tilbyr et kurs slik at man kan ta et CMAS*-kurs. Etter å ha tatt kurset vil man kunne gjennomføre trygg fridykking og forstå hva denne typen aktivitet har å by på. 

 I sjøen tilpasses aktivetetene til nivå slik at alle skal kunne føle mestring i vannet.   

Martin skulle egentlig konkurrert i OL i roing nå i juli, men ettersom OL ikke ble noe av i år er vi så heldige å få han til oss på Ylvingen for å lære bort sine tips og triks som fridykker.  I sommer har han satt seg som mål å i gjennom fridykking og strandrydding å plukke 5 tonn marint avfall. Han driver også med undervannsjakt og bruker havet som et fristed for å klarne hodet og finne roen. Se mer om Martin her.  

Fridykking har blitt en populær måte å utforske verden under bølgene på. Fridykking kan by på så mye: Utforske undervannsverdenen, undervannsfoto og film, undervannsjakt, trening, meditasjon, bedre vannfølelse. Lett utstyr gjør at man kommer til vannet mye enklere enn ved apparatdykking.   

For å delta må du kunne svømme og være komfortabel i vann, samt være i normal fysisk form. Du trenger ingen tidligere erfaring fra fridykking, snorkling eller dykking.  

Dette er et GRATIS arrangement for ungdom 

Fra 12 år, i følge med voksne.   

Det er begrenset antall 10 stk.  

Kurs start og slutt klokken 10.00-16.00 begge dager. 

Info om måltider og utlån/leie av utstyr kommer snarlig. 

Arrangør er Langneset Natur & Friluftshavn  

Oppmøte: Himmelblå Brygge på Ylvingen.     

Overnatting:  Det er valgfritt om man overnatter på Ylvingen eller ikke. Overnatting er egen organisering, men Ylvingen er en ypperlig plass for å lage sin egen lille eksklusive telt-camp med havutsikt om du vil. Vi vil være behjelpelig på tips og råd her. Og ber om at dere som bor i telt gjør dette på en sporløs måte, i henhold til allemannsretten.  Det er også noe innendørs overnatting på øya. Dette kan du lese mer om her. (Link)     

Reise til og fra:  Ylvingen kan nåes på flere måter. Men den vanligste er med Hurtigbåt eller bilferge fra fastlandet og Brønnøysund. Her kan du se hurtigbåttider fra sentrum av Brønnøysund. Og her kan du se fergetider fra Horn, i Brønnøysund. Visit Helgeland har laget en veldig fin oversikt for reise på Helgeland her, samt at du også finne Entur`s reiseplanlegger her.   

For spørsmål ta kontakt med koordinator Linda Øverli Nilsen på telefon 41482061 

Billetter

  • Gratis FD2 Ungdom

    Pris inkluderer leie av utstyr samt 2 lunsj

    kr 870,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page