top of page

lør. 23. juli

|

Ylvingen

Barneteater Sagaen om Helgeland

Morsomt og lærerikt stykke om de berømte fjellene på Helgelandskysten: Vågakallen, Hestmannen, Suliskongen, Lekamøya, De 7 søstre og Sømnakongen.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Barneteater Sagaen om Helgeland
Barneteater Sagaen om Helgeland

Tid og sted

23. juli 2022, 14:00 – 14:30

Ylvingen, Himmelblåveien 109, 8985 Ylvingen, Norge

Gjester

Om arrangementet

av Lilleputt Teater. Ved Karina Bergmann, Per Kamfjord og Miriam Kjølen

Et interaktivt barneteater. Passer for barn 4 år og oppover. Varighet ca 30 minutter.

Målet er å holde det utendørs, ta derfor med gode klær etter værforhold, og noe å sitte på.

Stykket er tolket og laget av musiker og skuespiller Miriam Kjølen,  sanger, danser og skuespiller Karina Bergmann og musiker Per Kamfjord.

Formålet med forestillingen er å formidle lokalhistorien om de mytiske fjellene på Helgeland på en spennende måte, til glede for både barn og voksne.  Barna skal bli kjent med kulturhistorien til Helgelandskysten og fjellene som beriker den flotte naturen.

Vi skal fortelle dem hvor fjellene ligger, og lære dem opphavet til fjell-navnene Vågakallen, Hestmannen, Suliskongen, Lekamøya, De 7 søstre og Sømnakongen.

Skuespillerne kommer til å utføre raske kostyme-skift underveis i forestillingen for å kunne spille mange forskjellige karakterer. Det vil også stilles spørsmål til barna underveis i forestillingen og oppfordre dem til å være delaktige.

En skattejakt vil bli arrangert etter forestillingen, med spørsmål fra sagaen og Helgeland. Dette blir den mest aktive delen av underholdningen, der vi i tillegg får muligheten til å bli kjent med barna.

Billetter

  • Voksenbillett

    kr 100,00
    Salget ble avsluttet
  • Barnebillett

    kr 50,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page